Gavebilletter

For kun kr. 95,- kan du få den perfekte konfirmasjonsgave, julegave, fødselsdagsgave, påskjønnelse til flittige medarbeidere eller en overraskelse til dine kontakter. En større opplevelse er både enkel å gi og svært hyggelig å få. Kjøpes i Trondheim Kinos billettluker på Prinsen Kinosenter, Nova Kinosenter og på Trondheim Torg.

FIRMABILLETTER: Ved kjøp av minst 50 gavebilletter er prisen kr. 90,- pr. billett.

Du kan også kjøpe gavebillett på: WWW.KINOGAVEN.NO

Gavebillettene byttes i ønsket visning i en av våre billettluker på Prinsen Kinosenter, Nova Kinosenter eller i informasjonsskranken på Trondheim Torg. NB! Ønsker man å bruke gavebillettene på Kongesalen i Prinsen, på sofaer i Liv Ullmannsalen på Nova (sal 1) eller på 3D-visninger kommer det et tillegg for dette. Gavebillettene gjelder i utgangspunktet kun ordinære visninger.

NB! Norgesbilletten kan brukes som betalingsmiddel også via nettet. Les mer om Norgesbilletten her: http://www.filmweb.no/norgesbilletten.

Våre gavebilletter er populære året rundt. Både privatpersoner og bedrifter benytter seg av muligheten til å gi en bonus i form av en gratis kveldsstund i kinosalens lune mørke.
Gavebillettene leveres i et omslag, og du får kjøpt dem i våre billettutsalg ved Prinsen og Nova Kinosenter, og på Trondheim Torg.
Pris kr. 95,- pr. stk.

Du gir:
En gratis forestilling ved Trondheim Kino
Et behagelig minne
Et positivt "pust i bakken"
En spennende meropplevelse
En gave som er utelukkende velment
En gave som blir godt mottatt
En positiv overraskelse
Mye mer enn du betaler for

Du får:
Motiverte medarbeidere
Økt profilering av bedriften
Smilende venner
Positivt overraskede kontakter
En rimelig gave
Gode relasjoner
Mye mer enn du betaler for

Overfor venner & kontakter:
Vanskelig å finne den rette gaven til kjæresten, venner eller familie? Så å si alle har et forhold til film, til kino og til kino-opplevelsen, eller den "større opplevelsen" som Trondheim Kino velger å kalle den.
Hva er vel bedre enn å tilbringe litt tid i kinosalens lune mørke, med noe godt å spise, og en god venn ved din side?
For kr. 95,- sikrer du deg at dine venner selv kan velge gave, - i form av en film etter egen smak ved Trondheim Kino.

Overfor medarbeidere, kunder & forhandlere:
Gavebilletter til Trondheim Kino motiverer og profilerer. De kronene du betaler gir mottakeren så mye mer, i form av oppmerksomhet, verdsettelse og påskjønnelse. Og ikke minst "en større opplevelse" ved Trondheim Kino.
Hvorfor ikke legge ved gavebilletter sammen med informasjon omkring ferieavvikling, tilbud, kampanjer eller årets julehilsen? Eller som hurtigsvarspremie ved konkurranser? Som en bonus til ordrebekreftelsen? Eller kanskje som et " plaster på såret"?
For kr. 95,- viser du kunder og medarbeidere at du setter ekstra stor pris på dem, og du gir dem en utelukkende positiv bonus i hverdagen.

Invitér hele bedriften med på kino!
Ta et langt skritt vekk fra hverdagen og invitér med hele bedriften på forestilling. Du kan kjøpe et antall seter samlet, eller rett og slett leie hele salen. Ta kontakt for å høre mer om mulighetene.