Babykino

Laster programmet..

Kommende filmer

Se filmene alle snakker om - uten å tenke på barnevakt!

Hver mandag og hver onsdag kl. 12:00 kan foreldre ta med babyen på kino. Da er det lov å snakke, skrike, amme og pludre etter behov under forestillingen.

Vi legger til rette for barnestell og oppvarming av mat, og det er god plass til barnevogner i nabosalen, Kongesalen (tidligere sal 4). Det er ordinær billettpris og du disponerer to seter.


For hvem?
Babykino er et tilbud til deg som voksen. Babyen du har med må være så liten at han/hun ikke forstår - eller følger med handlingen på lerretet. Babyen må være under 1 år.


Stellerom
Disse vil du finne på handicap-toalettet, på dametoalettene i foajéen og på toalettet i 3. etasje (ved sal 8). Stellebord, vask og toaletter står til din disposisjon. Kontakt kinobetjeningen om du behøver hjelp.

Barnevogner plasseres i Kongesalen (tidligere sal 4)
Kinoverten vil se til at din barnevogn står trygt under forestillingen. Adkomsten til sal 5 er trappefri, og vognene plasseres i Kongesalen som ligger vegg i vegg med sal 5. Ingen vogner må plasseres i oppgangen til salen eller i salen på grunn av brannforskriftene. Bærebager o.l. kan tas med inn i salen.

Lys og lydnivå
På babykino er det lov å snakke, hyle, skrike, le og gråte, slik barn ofte gjør. Kinolyden vil være litt lavere enn vanlig for ikke å skremme de minste. I tillegg kjøres visningen med litt lys i salen slik at det er enkelt å inn og ut av salen ved behov.