Trio - Jakten på Olavsskrinet

Trio - Jakten på Olavsskrinet

  • Barnefilm / Familiefilm
  • 9 år
  • 1 t. 17 min.
VG
Trio: Jakten på Olavsskrinet
Laster programmet..
Kombiner kino med skattejakt i Nidarosdomen! Se TRIO kl. 11:30, 13:10 og 13:30 på søndag og få utdelt skattekart! Bruk kartet for å lete etter spor i Nidarosdomen – og lær mer om Olav den hellige og mytene om vikingkongen som kristnet Norge. (Kartet gir gratis inngang i Nidarosdomen. Kirka er åpen til kl. 16)
Originaltittel: Trio - Jakten på Olavsskrinet
Regi: Eva Dahr
Skuespillere: Naomi Lien Hasselberg, Bjørnar Lysfoss Hagesveen, Henrik Hines Grape, Franziska Tørnquist, Reidar Sørensen , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Partier med mørk stemning og flere dramatiske scener, gjør at denne filmen får 9-årsgrense.
Premiere: 17. februar

I tre sesonger har vi fulgt TRIO-gjengen på NRK Super, og fra 17. februar 2017 kan vi endelig se TRIO på det store lerretet. I kinofilmen "TRIO - Jakten på Olavsskrinet" blir vi med den nysgjerrige ungdomstrioen Nora, Simen og Lars på nye eventyr. I hundrevis av år har mennesker lett etter det myteomspunne Olavsskrinet. Ingen har funnet det. Nå er vennegjengen TRIO i ferd med å løse det store mysteriet. Problemet er bare at livsfarlige skattejegere er på sporet av dem og skatten... I en spektakulær jakt, med myten om Olav den hellige, Nidarosdomen og vill norsk natur som bakteppe, settes både vennskap og familiemedlemmers liv på spill.