Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

FØRPREMIERE: DET SISTE BREVET FRA DEG

Bli med på festlig førpremiere av Det siste brevet fra deg! 

I samarbeid med Kinoklubben inviterer vi til førpremiere med rød løper, 60-tallsmusikk, cupcakes og kaffe. Det blir også trekning i sal med spennende premier! 


Om filmen: 

Jennifer mister hukommelsen i en bilulykke på 60-tallet. Hennes kjærlighetshistorie får nytt liv gjennom journalisten Ellie i nåtidens London.

Jennifer lever et luksusliv sammen med sin velstående og innflytelsesrike ektemann, Laurence. Etter at hun mister hukommelsen i en ulykke, må hun kjempe for å finne tilbake til hvem hun er. En dag finner hun gåtefulle kjærlighetsbrev gjemt hjemme i huset. De lidenskapelige linjene avslører hennes ulykkelige affære med journalisten Anthony O’Hare og leder til at hun til slutt finner sitt sanne jeg.

Jennifers historie flettes sammen med Ellies, en journalist i nåtidens London. Hun finner flere intense kjærlighetsbrev i arkivet og fengsles av historien fra en svunnen tid. Hennes forsøk på å sette sammen brevene med hjelp fra arkivaren Roy, tar henne på en reise som vever sammen begge kvinnenes liv for alltid.

Filmen er basert på Jojo Moyes' suksessroman med samme navn.

Sikre deg billetter her
{{loaderText}}