Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Mandagsfilmen er tilbake!

Mandagsfilmen 

Filmhøsten er i gang og vi storgleder oss til å vise dere et utrolig sterkt program av kvalitetsfilm på stort lerret! Prinsen seks klokken seks, hver mandag.

6. september er vi stolte over å få besøk av regissør Petter Næss (Elling) og manus- og hovedrolleinnehaver Odd-Magnus Wiliamsson og den nydelige norske filmen Ingenting å le av. Visningen kjøres i samarbeid med Kinoklubb Norge og inkluderer hyggelig servering på vei inn i salen.

13. september viser vi Tunisias prisbelønnede Oscar-bidrag The Man Who Sold His Skin - en tankevekkende og original historie løst basert på Wim Delvoyes kunstverk "Tim" fra 2006.

20. september vies til Bent Hamers nye mørke humoristiske satire The Middle Man med blant andre Pål Sverre Hagen, Trond Fausa og Aksel Hennie på rollelisten.

27. september inviteres du inn i Gagarine - en introspektiv og drømmende fortelling som viser hvor lett man kan dømme både folk og samfunn ut i fra bygningene de lever i. Slående vakkert, herlig og rørende fra Fanny Liatard og Jérémy Trouilh.

4. oktober byr vi på det rørende og hjerteskjærende britiske dramaet Alltid nære deg, en ubeskrivelig sterk og samtidig nydelig historie om papparollen, og hvordan vi gjør alt for de vi elsker.

11. oktober er vi utrolig stolte over å vise dere Joachim Triers kritikerroste norske film Verdens Verste Menneske som ukens Mandagsfilmen. Filmens hovedrolle, norske Renate Reinsve, stakk av med prisen for beste kvinnelige skuespiller under filmfestivalen i Cannes. Denne MÅ du se!

Sikre deg billetter her! 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Flere mandagsfilmer kommer, dette blir en spennende høst! 

{{loaderText}}