Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Mandagsfilmen - Se høstens program!

Mandagsfilmen 

Filmhøsten er i gang og vi storgleder oss til å vise dere et utrolig sterkt program av kvalitetsfilm på stort lerret! Prinsen seks klokken seks, hver mandag.

11. oktober er vi utrolig stolte over å vise dere Joachim Triers kritikerroste norske film Verdens Verste Menneske som ukens Mandagsfilmen. Filmens hovedrolle, norske Renate Reinsve, stakk av med prisen for beste kvinnelige skuespiller under filmfestivalen i Cannes. Denne MÅ du se!

18. oktober er turen kommet til den sterke og rørende dokumentaren Flukt - som stakk av med prisen for beste dokumentar under Sundance filmfestival i år. En intim, unik og spennende historie, som tar oss med inn i et stort globalt problem. Visningen vil introduseres av professor Anne Gjelsvik.

25. oktober viser vi The French Dispatch, Wes Andersons' store hyllest til avisjournalistikken, som ukens Mandagsfilmen - Kvalitetsfilm på stort lerret. Med et stjernelag av skuespillere i kjent og herlig Wes Anderson-stil er du garantert en fornøyelig kvalitetsfilm i høstmørket.

1. november ønsker vi velkommen til en filmen som vi få alle filmhjerter til å banke hardt - Adgar Wrights (Babydriver) nye, originale psykologiske thriler, Last Night in Soho!                                                                         

Sikre deg billetter her! 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Flere mandagsfilmer kommer, dette blir en spennende høst! 

{{loaderText}}