Angelina Jolie i Maleficent

Maleficent

  • Action / Eventyr
  • 9 år
  • 1 t. 37 min.
Maleficent - plakat
Laster programmet..
Den ufortalte historien om Disneys mest kjente karakter fra klassikeren Tornerose.
Originaltittel: Maleficent
Regi: Robert Stromberg
Skuespillere: Juno Temple, Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, India Eisley , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Originalspråk: Engelsk
Aldersgrense: 9 år
Egnethet: Familie
Begrunnelse: Filmen inneholder flere voldsomme scener med svært kraftige effekter og truende skikkelser. Disse kan virke skremmende på 6-åringer, og filmen får derfor 9-årsgrense.
Premiere: 30. mai

Vi kjenner alle historien om Tornerose; en ond fe kaster en forbannelse som sier at Tornerose på sin 16 års fødselsdag skal stikke seg på en spinne tein og sove i 100 år. Den onde feen er Maleficent, men hvorfor er hun så ond?

Maleficent er historien om en av Disneys mest kjente karakterer fra klassikeren Tornerose, og hvordan et svik førte til at hennes rene hjerte ble til stein. Drevet av hevnlyst og et voldsomt ønske om å beskytte skogene der hun regjerer, kaster Maleficent sin forbannelse over Aurora, den nyfødte datteren til menneskekongen. I oppveksten er Aurora fanget i konflikten mellom skogens rike som hun er blitt svært glad i, og menneskenes kongerike der hun hører hjemme. Maleficent oppdager at Aurora kanskje er nøkkelen til fred, og presses til drastiske handlinger som kan endre begge verdener for alltid.