Gavekort og Firmabilletter

Gi en påskjønnelse til dine medarbeidere - på kino!

Elektroniske gavekort for bedrifter

Vi tilbyr elektroniske gavekort som fylles på med valgritt beløp og leveres rett til dere. Inkluderer mulighet for egen logo på forsiden eller fritt valg blant våre flotte design.

Gavekortet kan benyttes direkte i våre billettutsalg på Prinsen, Nova, Kimen (Stjørdal), og på Trondheim Torg, samt på nett. Enn så lenge kan de ikke brukes i våre billettautomater. Gavekortet kan brukes på både kinobilletter og kinogodt.

Les mer og bestill elektroniske gavekort

 

Gavebilletter for bedrifter

Det er også mulig å kjøpe gavebilletter i papirform. Firmapris ved kjøp av minst 50 gavebilletter er kr. 100,- pr. billett (ordinær billettpris kr. 120,-). Gjelder ved forhåndsbestilling i en av våre billettluker.

Gavebillettene byttes inn i ønsket visning i et av våre billettutsalg. Gavebillettene gjelder i utgangspunktet kun på ordinære billetter - de kan også brukes på billetter med høyere pris (f.eks 3D, luksussaler, sofaseter eller D-Box), det vil da tilkomme et tilsvarende mellomlegg.

Har du spørsmål om vårt tilbud, send oss en epost eller ring vårt sentralbord på telefon 73808800, hverdager mellom kl. 10 og 14.