Leonardo DiCaprio i The Revenant

The Revenant

  • Drama / Eventyr
  • 15 år
  • 2 t. 36 min.
The Revenant
Laster programmet..
NOMINERT TIL 12 OSCAR!
Originaltittel: The Revenant
Regi: Alejandro González Iñárritu
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Kristoffer Joner, Will Poulter, Domhnall Gleeson
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Flere brutale og blodige draps- og voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.
Premiere: 22. januar

Inspirert av sanne hendelser, forteller THE REVENANT en storslagen historie om overlevelse og gjengjeldelse. Dypt i uutforsket villmark blir jegeren Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) brutalt skamfert av en bjørn, og deretter forlatt av medlemmer av hans eget jaktlag. Alene og nær døden, nekter Glass å bukke under. Drevet av ren vilje og hans kjærlighet til sin indianske kone og sønn, reiser han gjennom et fiendtlig landskap for å finne tilbake til sivilisasjonen og mannen som forrådte ham: John Fitzgerald (Tom Hardy).

THE REVENANT er inspirert av en sann historie fra 1823, gjengitt i romanen "The Revenant: A Novel of Revenge".

Både regi og deler av manus står den Oscarvinnende Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel) for. Bak foto, står Emmanuel "Chive" Lubezki, som også har vunnet 2 Oscar (Gravity, Birdman).


I rollebesetningen finner vi blant annet:

LEONARDO DiCAPRIO: er en prisbelønnet skuespiller som er blitt anerkjent for sitt arbeid som skuespiller, produsent og aktivist. Vi kjenner han best ifra storfilmer som Inception, Titanic, Wolf of Wallstreet og The Beach.


TOM HARDY: har raskt blitt en av de mest allsidige og ettertraktede talentene i Hollywood, basert på hans brede spekter av roller innen ulike medier som film, fjernsyn og teater. Han er blitt hyllet for sine roller i blant annet Inception, The Dark Knight Rises og Krigens Brorskap.


KRISTOFFER JONER: Vår egen Joner tar også del i denne rollebesetningen, i en mindre bi-rolle. Som en svært etablert skuespiller her til lands, har han tatt del i en mengde kjente prosjekter; fra tv-seriene Dag og Offshore, til større filmer som Den Siste Revejakta, Villmark, Kongen av Bastøy og ikke minst Bølgen.