Moana

Vaiana

  • Animasjon / Eventyr / Familiefilm
  • 6 år
  • 1 t. 53 min.
Vaiana
Laster programmet..
Før filmen vises en forfilm fra Walt Disney Studios.
Originaltittel: Moana
Regi: Ron Clements, John Musker
Skuespillere: Dwayne Johnson, Alan Tudyk, Auli'i Cravalho
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Truende skikkelser og enkelte mørke og dramatiske scener gjør at filmen får 6-årsgrense.
Premiere: 3. februar

Vaiana handler om en eventyrlysten tenåring ved samme navn, som ved hjelp av halvguden Maui, seiler ut på et dristig oppdrag for å bli en ekte sjøfarer og redde sitt folk.

For tre tusen år siden, seilte verdens største eventyrere over det enorme Stillehavet, hvor de oppdaget de mange øyene i Oseania. Men brått stoppet seilasene - og ingen vet nøyaktig hvorfor. Fra Walt Disney Animation Studios kommer "Vaiana", en feiende flott CG-animert film om en eventyrlysten tenåring, som seiler ut på et vågalt oppdrag for å redde sitt folk. På reise møter hun den mektige halvguden Maui, som veileder henne i forsøket på å bli en ekte sjøfarer. Sammen legger de ut på en actionfylt reise over det åpne hav, der møter de enorme monstre og seiler mot umulige odds, men underveis innfrir Vaiana sine forfedres søken og oppdager den ene tingen hun selv alltid har søkt: sin egen identitet.

Regissert av de anerkjente team Ron Clements og John Musker ("Den Lille Havfruen", "Aladdin", "Prinsessen og frosken"), produsert av Osnat Shurer og med musikk av Lin-Manuel Miranda, Mark Mancina og Opetaia Foa'i, seiler "Vaiana"inn på landets kinoer fra 3. februar 2017.