Gavekort og Kinosonekort tilbake på nett!

Vi beklager at det har tatt så lang tid, men nå kan gavekort og kinosonekort endelig brukes på internett! Tusen takk til våre kunder og all tålmodigheten dere har vist oss!

For å benytte denne nye løsningen, kjøper du bare billett som normalt, men når du kommer til "kundeinfo" får du nå også muligheten til å taste inn ditt kortnummer og pinkode.  Kinosonemedlemmer vil oppdage at deres kortnummer ikke virker - dette er fordi dere må få nytt kortnummer og kort.

For å få kinosonekort til å fungere med vårt nye billettsystem, har vi blitt nødt til å skaffe helt nye kort. For å betale med ditt kinosonekort på nett, må du derfor bytte inn ditt gamle kort med den nye typen. Når du bytter inn kortet, vil du få en firesifret PIN-kode som du benytter ved betaling på internett.

 

Vi jobber fortsatt med å utvikle påfylling av Kinosonekortet på nett - men vi regner med å få også dette i gang i løpet av sommeren. Det er foreløpig ikke mulig å benytte kortene på billettautomatene, men utviklerne bak automatene jobber med dette også. Vi beklager at ikke all funksjonalitet er oppe og går enda.

 

Nå vil vi også fase ut vanlige Kinokort. Alle kunder med Kinokort får tilbud om å melde seg inn i Kinosonen, og få overført beløpet som står på Kinokortet til det nye Kinosonekortet. Eventuelt kan dere bruke opp beløpet på Kinokortet i kiosken, men vi vil ikke lenger fylle på disse.