Bryan Cranston og James Franco i Why Him?

Why Him?

  • Komedie
  • 12 år
  • 1 t. 49 min.
Why Him
Laster programmet..
Av alle menn datteren hans kunne ha funnet..... Hvorfor han?!
Originaltittel: Why Him?
Regi: John Hamburg
Skuespillere: Bryan Cranston, James Franco, Zoey Deutch, Adam Devine, Megan Mullally , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Grov og seksualisert humor gjør at denne filmen får 12-årsgrense.
Premiere: 25. desember

Sammen med sin kone og sønn skal Ned (Bryan Cranston) besøke sin datter ved Standford Universitetet i ferien. Under besøket får han også møte sitt største mareritt - datterens velmenende, men sosialt inkompetente billionærkjæreste Laird (James Franco). Den ordentlige Ned syns selvsagt at Laird - som ikke eier sosiale antenner, er en fullstendig upassende match med datteren. Panikken over at datteren har funnet seg en slik kjæreste eskalerer til nye høyder når han skjønner at Laird har planer om å fri?

På rollelisten finner to særlig fremtredende Hollywood-skuespillere:

JAMES FRANCO debuterte i FREAKS AND GEEKS (1999), en tv-serie som ikke helt slo an da den kom ut, men som i senere tid har fått kultstatus. Dog var det ikke før i filmen JAMES DEAN (2001) at Franco endelig fikk vist frem sitt fulle potensiale, og kom seg opp og frem i bransjen. Siden den gang har Franco hatt svært mange prosjekter på gang og landet ulike roller av betydelig karakter, -i alt fra SPIDER-MAN-filmene, MILK, PINEAPPLE EXPRESS og 127 HOURS.


BRYAN CRANSTON er mest kjent for sin rolletolkning av Walter White i serien BREAKING BAD (2008), som han har fått hele fem Golden Globe-nominasjoner for, og vunnet én. Men før denne har han vært å se i serier som MALCOLM I MIDTEN, SEINFELD, KONGEN AV QUEENS og HOW I MET YOUR MOTHER. Cranston har dessuten hatt roller i kritikerroste filmer slik som SAVING PRIVATE RYAN, LITTLE MISS SUNSHINE, DRIVE og ARGO.