Megan Fox i Transformers

Transformers

  • Action / Sci-Fi
  • 11 år
  • 2 t. 24 min.
Transformers
Laster programmet..
Deres krig. Vår verden.
Originaltittel: The Transformers
Regi: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rachael Taylor , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Aldersgrense: 11 år
Egnethet: Ungdom/voksen
Begrunnelse: Denne filmen skildrer kampen mellom de gode og de onde robotene Transformers. Filmen inneholder flere voldsomme actionsekvenser med kraftige lydeffekter. Filmen får derfor 11-års grense.
Premiere: 4. juli

Planeten Cybertron er bebodd av robotrasen Transformers som har evnen til å forandre seg til andre mekanismer og hver enkelt har en unik mekanisk forkledning. Robotene er delt inn i to leire: de gode og rettferdige Autobots, ledet av Optimus Prime, og de onde Decepticons, ledet av Megatron (som forandrer seg til et skytevåpen som passer situasjonen).

Energiforsyningen på Cybertron, er i ferd med å gå tom, og begge robotstyrkene begir seg ut i rommet for å finne nye ressurser, noe som fører dem til Jorden. Forkledd som biler, fly, båter og lignende, som menneskene lett kjenner igjen, starter de en hemmelig krig for å overta Jordens naturressurser.Ved Polarsirkelen en gang på 1800-tallet, faller kaptein Archibald Witwicky ned i en sprekk i isen og lander på en metallisk hånd, delvis begravet.


Øynene til Decepticonenes leder, Megatron, stirrer opp på ham og brenner et kart over stedet der det livgivende stoffet Allspark finnes, inn i brilleglassene hans. Disse brillene går i arv helt til unge Sam får dem i vår tid.Samtidig angriper Blackout, en Decepticon, en amerikansk militærbase i Quatar, og jager mannskapet til kaptein Lennox ut i ørkenen, og hjemme i Los Angeles, kjøper Sam Witwicky sin første bil, som viser seg å være Bumblebee, en Autobot. Jakten på brillene til gamle Archibald er i gang, og krigen om energiressursene er flyttet fra Cybertron til Jorden.Filmens historie er full av fascinerende action, der både gode og onde krefter kan være ødeleggende for menneskeheten, men filmen inneholder mye humor og byr også på en dash romantikk.