The Leisure Seeker

  • 1 t. 52 min.
Laster programmet..
Herlig roadmovie om John og Ella, begge i åttiårene og på vei mot Disneyland i bobil
Originaltittel: The Leisure Seeker
Regi: Paolo Virzì
Skuespillere: Helen Mirren, Donald Sutherland
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Premiere: 23. mars

Historien er en herlig roadmovie om John og Ella, begge i åttiårene. Med John som sjåfør og Ella som hans copilot, kjører de den gamle bobilen fra '78 langs Route 66 med kursen mot Disneyland, på jakt etter en fortid de begge har vanskelig for å huske.

John og Ella Robina har hatt et fantastisk liv sammen i mer enn femti år. Nå er de i åttiårene, lider Ella av kreft og har valgt å avslutte behandlingen. John har Alzheimers. De lengter etter et siste eventyr for å unnslippe både voksne barn og leger som tilsynelatende styrer livene deres fullstendig.

Med John som sjåfør og Ella som hans copilot, kjører de den gamle bobilen fra 1978 langs Route 66 med kursen mot Disneyland, på jakt etter en fortid de begge har vanskelig for å huske.

Historien er en herlig roadmovie fortalt med humor, kjærlighet og et snev av ironi. Men til syvende og sist er det historien om Ella og John: Om folkene de møter, problemene de problemene de må overvinne, alle erfaringer de har gjort i et langt liv, kjærligheten de deler og motet til å ta tilbake sitt eget liv.

Basert på boken av Michael Zadoorian som heter "En siste ferie" på norsk.