The Miseducation of Cameron Post

The Miseducation of Cameron Post

  • Drama
  • 12 år
  • 1 t. 31 min.
The Miseducation of Cameron Post
Laster programmet..
Lørdag 15. september inviterer vi stolt til PrideKino med førpremiere på perlen The Miseducation of Cameron Post: Vinneren av Grand Jury Prize Award under årets Sundance Filmfestival. God fornøyelse!
Regi: Desiree Akhavan
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Jennifer Ehle, Marin Ireland
Nasjonalitet: USA
Originalspråk: engelsk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Enkelte seksuelle skildringer, sterke følelsesutbrudd og skildring av en dramatisk hendelse gjør at filmen får 12-årsgrense.
Premiere: 19. oktober

«Chloë Grace Moretz bærer filmen på fantastisk vis.» - Aftenposten, terningkast 5

«Sterk kost: Suverene unge skuespillere i denne viktige filmen med god humor» - Dagbladet, terningkast 5

«Chloë Grace Moretz eier alle de scenene hun er med i. Her ser vi en skuespiller som nettopp har startet på walk of fame.» - Dagbladet, terningkast 5

«Forfriskende og bittersøtt om ungdomsseksualitet. Et nyskapende bidrag til ungdomsfilmfloraen, ved å ta i bruk filmens beste virkemiddel – den gode historien» - iTromsø

The Miseducation of Cameron Post er en ‘coming of age’ film i destillert form basert på romanen ved samme navn av Emily M. Danforth.

Filmen illustrerer den 16 år gamle Cameron Post’s opplevelse av sin egen homoseksualitet gjennom briller av synd, skam og avlat når hun blir sendt til en religiøs rehabiliteringsleir som skal ‘korrigere’ vrangforestillinger omkring eget kjønn. Mot sin hensikt blir leiren et møtested for likesinnede som både finner seg selv og hjelper hverandre gjennom prøvelsene med leirlederenes harde ‘dehomofiseringsmetoder’.


The Miseducation of Cameron Post er en film om selvaksept og om å navigere i et samfunn hvor retten til kjærlighet allikevel ikke er helt likestilt for alle.