mandagsfilmen poster

Mandagsfilmen

Hei filmelskere!

Hver mandag setter vi opp en ny, håndplukket kvalitetsfilm klokka seks på Prinsen Kino. En ekstra stor filmopplevelse for deg som filmelsker, med så stort lerret og stor lyd som filmen fortjener.

3. september: Den svenske sjarmbomben Amatører
 

10. september: Førpremiere på det kritikerroste dramaet Leave no Trace fra regissøren bak Winter's Bone
 

17. september: "Ramen Shop" (Kulinarisk kino)

17. september er det duket for Kulinarisk Kino på Mandagsfilmen. Vi flytter inn i Kongesalen og får servert nydelig Ramen fra Fagn. Visningen har 18 årsgrense og det blir mulig å kjøpe øl eller vin, alt etter hva man foretrekker til sin Ramen.

Masato, en ung Ramen-chef, forlater sin hjemby i Japan for å legge ut på en kulinarisk reise til Singapore for å finne sannheten om sin familie. Han oppdager mer enn familiehemmeligheter og delikate oppskrifter..
"En gastronomisk tilnærming til tilgivelse og forsoning" Bladet Cinema (5)


24. september: Førpremiere på "For vi er gutta"  med besøk!

Vi er stolte av å kunne presentere denne nydelige filmen om tøffe gutter med sterke følelser i kjendiskoret Mannskoret!

Svartlamoen Hardkor kommer for å sette stemningen før filmen og etter filmen blir det Q&A med regissør Jo Vemund Svendsen og flere av kor"guttene" fra filmen.


01. oktober: Flotte og særegne Grensen, årets store snakkis fra Cannes og vinneren av kritikerprisen på Den Norske Filmfestivalen i Haugesund i år.


08. oktober: Førpremiere påThe Miseducation of Cameron Post; En færlig ilm med et stort hjerte og humor om retten til kjærlighet for alle.


15. oktober: "Føniks" med besøk av regissør Camilla S. Henriksen

Maria Bonnevie i emosjonelt drama med sterke skuespillerprestasjoner!

Jill og lillebroren bor sammen med sin ustabile mor, og Jill gjør sitt beste for å ta vare på den lille familien. Når faren melder et av sine sjeldne besøk, oppstår stor glede og forventning. Men familien rammes av en tragedie og i sjokk over det som har skjedd, holder Jill det skjult. 

En ærlig, sterk og vakker film med et vikt tema: barn som opplever omsorgssvikt, deres evne til å finne styrke og strategier i dette.
 

Vi sees klokka seks i Prinsen 6.

Følg facebooksiden til Mandagsfilmen for  mer informasjon, kommende program og titler