Kosmorama Image TK 2020

Kosmorama

Velkommen til Kosmorama 2020!

I årets program håper Kosmorama å ta dere med på en jorden-rundt reise via kinolerretet; at dere vil bli underholdt, utfordret, forbløffet og oppmuntret.

Vi pleier å si at Kosmorama er mer enn film. Dette året tar festivalen i bruk store deler av byen, gjennom spesialvisninger, kulinarisk kino, utekino og andre arrangement som vi tror vil glede mange. I uke 10 vil du finne Kosmorama på flotte steder i byen vår, som Solsiden, Bula Neobistro, Lokal Bar – Scene – Klubb og Alma's.

Ta et dypdykk i årets program, og finn ut hva du vil oppleve! Programmet finner du også i papirform på våre kinosenter.

 

Noen høydepunkter

Den Oscar-vinnende regissøren Costa-Gavras kommer til Kosmorama med sin nye film Adults in the Room!

To av filmene som ble nominert til Oscar for beste internasjonale langfilm ser du først i Norge på Kosmorama: Corpus Christi og The Painted Bird. Sistnevnte også med regissørbesøk.

Opplev perlen The Farewell som allerede har kapret publikum og kritikernes hjerter, og få unike perspektiver på ulike deler av verden med perlene Maryam, Let There Be Light, Moffie og The House of Us.

 

Billetter og festivalpass

I tillegg til at enkeltbilletter til alle visningene nå er ute for salg, er det fortsatt mulig å sikre seg festivalpass. Disse koster 1195 kroner. For studenter og honnør, er prisen 795 kroner. Festivalpass gir tilgang på alle ordinære filmvisninger i festivalperioden.

Kjøp festivalpass

 

I år tilbyr vi også digitale klippekort! Et klippekort koster 440 kroner, og gir tilgang på fem ordinære visninger på Prinsen Kinosenter i gjeldende festivalperiode. Det betyr at du får fem visninger til prisen av fire, og disse kan for eksempel deles mellom vennegjengen eller gis bort i gave.

Kjøp klippekort

 

Hjertelig velkommen til film, fest og opplevelse den 2. - 8. mars!