were back TK web Mari front

Velkommen tilbake

Hjertelig velkommen tilbake på Prinsen kino!

Vi har valgt en forsiktig åpning, og har justert vårt kinoprogram med hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder.

Som en del av et trygt smittevern selges alle saler med begrenset kapasitet og med minimum en meter mellom hver kinogjest som ikke tilhører samme familie. Personer i samme familie er hjertelig velkommen til å sitte samlet.

I praksis betyr dette at alle våre saler selges unummerert og med et maksantall på 200 seter. Faktisk maksantall så lenge Prinsen 5 er vår største sal er 125 seter. Vi holder også et maksantall i foajeen vår og beregner våre filmtider ut fra dette.

Inne i kinosalen vil annenhver rad være sperret av og alle kinogjester bes sette seg spredt med minimum et sete mellom seg og de som ikke deler samme husstand når de kommer inn i salen. Våre ansatte vil være til hjelp før filmstart ved alle forestillinger.

Vi har kontinuerlig stort fokus på smittevern og at du skal føle deg trygg på kino. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil jevnlig holdes rent og desinfiseres.  Vi desinfiserer også alle betalingspunkter etter hvert kundebesøk. Som gjest oppfordrer vi deg til å ta i bruk våre mange antibac-stasjoner rundt om på senteret. Som alltid gjelder helsemyndighetenes regler om å holde seg hjemmer dersom du er syk eller i karantene.

Vår kinokiosk vil være åpen og vi anbefaler alle å betale med kort. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise hensyn til hverandre.

Hjertelig velkommen tilbake - vi har savnet dere!