were back TK web Mari front

Velkommen på kino!

Hjertelig velkommen tilbake på Prinsen og Nova kino! Vi lover trygt smittevern og ren kinoglede.

Trondheim Kino følger regler og råd fra myndigheter og Folkehelseinstituttet og justerer vårt kinoprogram med hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder.

Som en del av et trygt smittevern selges alle saler med begrenset kapasitet og med minimum en meter mellom hver kinogjest som ikke tilhører samme familie. Personer i samme familie er hjertelig velkommen til å sitte samlet. Vi holder også et maksantall i foajeene våre og beregner våre filmtider ut fra dette.

Vi har kontinuerlig stort fokus på smittevern og at du skal føle deg trygg på kino. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil jevnlig holdes rent og desinfiseres.  Vi desinfiserer også alle betalingspunkter etter hvert kundebesøk. Som gjest oppfordrer vi deg til å ta i bruk våre mange antibac-stasjoner rundt om på senteret. Som alltid gjelder helsemyndighetenes regler om å holde seg hjemmer dersom du er syk eller i karantene.

Våre kinokiosker er åpne og vi anbefaler alle å betale med kort. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise hensyn til hverandre.

Hjertelig velkommen tilbake - vi har savnet dere!