Grusomme meg

Grusomme meg

  • Animasjon / Familiefilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 34 min.
Grusomme meg
Laster programmet..
Regi: Pierre Coffin, Chris Renaud, Sergio Pablos
Skuespillere: Jason Segel, Russell Brand, Will Arnett, Miranda Cosgrove, Danny McBride , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: Familie
Begrunnelse: Denne animasjonsfilmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.
Premiere: 15. oktober

Universal Pictures og Illumination Entertainment inviterer deg og din familie til deres første 3-D CGI film, Grusomme meg.

Fra produsent CHRIS MELEDANDRI (Istid) kommer historien om en av verdens største superskurker som møter sin største utfordring når tre barn kommer inn i livet hans.

I et lykkelig forstedsnabolag omringet av hvite gjerder og blomstrende rosebusker ligger et sort hus med en død plen. Uten at naboene vet det ligger det under huset et kjempestort, hemmelig gjemmested. Omringet av en hær av uskikkelige små hjelpere finner vi Gru, (STEVE CARELL), som planlegger det største kuppet i verdenshistorien. Han skal stele månen (jepp, månen…).

Gru koser seg med alle slemme ting. Han har et arsenal av krympestråler, fryse stråler og kampklare kjøretøy for land og sjø og han skal overvinne alle som står i hans vei. Helt til han en dag møter tre foreldreløse små jenter som ser I ham noe ingen andre noen gang har sett; nemlig en potensiell pappa!