Fra Where do we go now?

Hva gjør vi nå?

  • Drama / Komedie
  • 11 år
  • 1 t. 41 min.
Hva gjør vi nå sitatplakat
Laster programmet..
Originaltittel: Et maintenant, on va où?
Regi: Nadine Labaki
Skuespillere: Nadine Labaki, Claude Baz Moussawbaa, Layla Hakim, Antoinette El-Noufaily, Yvonne Maalouf , m.fl.
Nasjonalitet: Egypt / Frankrike / Italia / Libanon
Språk: Arabisk
Aldersgrense: 11 år
Egnethet: Ungdom / Voksen
Begrunnelse: Filmen inneholder skildringer av sterke følelsesutbrudd og enkelte dramatiske scener som kan virke urovekkende på barn. Den får derfor 11-årsgrense.
Premiere: 4. mai
Geiter i moskeen og kyllingblod i døpefonten. Slike provokasjoner skaper gnisninger i en liten libanesisk landsby hvor kristne og muslimer har bodd side om side i lang tid. Men når splittelsen truer det vesle samfunnet, griper landsbyens kvinner inn. Med kreative ideer forsøker de å avverge en opptrappende konflikt til enhver pris.
Where Do We Go Now? vant nylig juryprisen ved Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival med begrunnelsen: "Prisen går til en film som har tatt oss med storm. Det var en film som appellerte fra første øyeblikk, og som virkelig gav oss en filmopplevelse - en totalopplevelse. Vi har ledd, vi har sittet med hjertet i halsen og vi har grått, og når vi gikk ut av kinosalen var det med et smil om munnen, som det var vanskelig å få ned."
Filmen har tidligere vunnet publikumsprisen ved Film Fra Sør og Toronto internasjonale filmfestival, og regissør Nadin Labakis forrige film Karamell ble også positivt mottatt av både publikum og presse i Norge.