En katt i Paris

En katt i Paris

Laster programmet..
Originaltittel: Une vie de chat
Regi: Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli
Skuespillere: Dominique Blanc, Bernadette Lafont, Jean Benguigui, Bruno Salomone, Oriane Zani
Nasjonalitet: Frankrike
Premiere: 27. april

Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris. Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen I Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte.

Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i bandittakrobatikken. Hun bør helst holde balansen!

Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris.
Medietilsynet
---

Norske stemmer:
Line Verndal, Kåre Conradi, Per Christian Ellefsen
---


Et spennende mysterium for de aller minste fra hustakene og bakgatene i Paris. Katten Dino lever et dobbelt liv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe. Zoe er seks år gammel, stum og moren hennes er politisjef i Paris. Men på natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico. Filmen lanseres på kino med norske stemmer!
Arthaus
---

DVD-utgivelsen
En katt i Paris åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand 2011 til unison jubel fra barn mellom 5 og 10 år. Men filmen har fått 7-årsgrense av en grunn: Den er nemlig utrolig spennende! Filmen er håndtegnet og er et nydelig alternativ til masseproduserte dataanimerte tegnefilmer. De stemningsfulle film-noir-inspirerte bildene fra Paris' bakgater og det jazz-inspirerte lydbildet gjør filmen til en flott opplevelse for voksne også.

Filmen lanseres med norske stemmer av blant annet Line Verndal, Per Christian Ellefsen, Stig Henrik Hoff, Ingar Helge Gimle og Kåre Conradi.

Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen i Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte. Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i banditt-akrobatikken. Hun bør helst holde balansen!
SME
---


Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen I Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte.

Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i bandittakrobatikken. Hun bør helst holde balansen!

En katt i Paris åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand til unison jubel fra barn mellom 5 og 10 år. Filmen er håndtegnet og er et nydelig alternativ til masseproduserte dataanimerte tegnefilmer. De stemningsfulle film-noir inspirerte bildene fra Paris bakgater og det jazz-inspirerte lydbildet, gjør filmen til en flott opplevelse for voksne også.

Filmen lanseres på kino med norske stemmer!
Arthaus
---


A thrilling mystery that unfurls in the alleys and on the rooftops of the French capital, Paris, over the course of one adventurous evening.
MovieGoods.com
---