Drew Barrymore i Big Miracle

Big Miracle

  • Drama / Romantikk
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 47 min.
Big Miracle no.pl
Laster programmet..
Originaltittel: Big Miracle
Regi: Ken Kwapis
Skuespillere: Kristen Bell, Drew Barrymore, John Krasinski, Dermot Mulroney, Ted Danson , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: Familie
Begrunnelse: Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste.
Premiere: 17. februar
Filmen Big Miracle er basert på den inspirerende sanne historien som vant folks hjerter over hele kloden. En reporter i en liten by (John Krasinski) og en Greenpeace-ildsjel (Drew Barrymoore) klarer å forene rivaliserende supermakter i et kappløp om å redde en familie med majestetiske gråhvaler som er fanget i Antarktis-isen.
Den lokale nyhetsreporteren Adam Carlson (Krasinski) lengter etter å komme seg vekk fra nordspissen av Alaska, så han kan finne et bedre jobbmarked. Men når han får ferten av en nyhetssak som kan endre hele karrieren, viser det seg at resten av verden også stopper opp og lytter. Snart fylles den frosne lille utposten av oljemoguler, statsledere og scoopsulte journalister, men til tross for at Adam har hendene fulle er han aller best bekymret for Rachel Kramer (Barrymoore). Ikke bare er en hun frittalende miljøverner - hun er også ekskjæresten hans.

Tiden er i ferd med å renne ut, mens Rachel og Adam forsøker å få inuitturinnvånerne, oljeselskaper, samt den russiske og amerikanske hæren til å sette konfliktene sine til side og redde hvalene. Idet hele verden vender blikket mot toppen av kloden, fører kampen om å redde de utrydningstruede dyrene til midlertidig tøvær i den kalde krigen mellom stormaktene.

Big Miracle er basert på boken "Freeing the Whales" av Tom Rose, som dokumenterte det oppsiktsvekkende handlingsforløpet.