Channing Tatum i Haywire

Haywire

  • Action / Thriller
  • 15 år
  • 1 t. 33 min.
Haywire
Laster programmet..
Originaltittel: Haywire
Regi: Steven Soderbergh
Skuespillere: Gina Carano, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Michael Fassbender , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Språk: Amerikansk
Aldersgrense: 15 år
Egnethet: Ungdom/voksen
Begrunnelse: Denne filmen inneholder flere volds- og drapsskildringer. Filmen får derfor 15-årsgrense
Premiere: 13. april
Mallory Kane er en ung, tøff og vakker hemmelig agent som jobber frilans. Hun leies ut av mellommannen Kenneth til forskjellige globale enheter som utfører jobber regjeringene deres ikke kan autorisere og statslederne helst ikke vil vite om. Til tross for sin unge alder og et uskyldsrent utseende, er Mallory den beste i sitt fag og ferdighetene hennes er alltid etterspurt.
Etter et oppdrag i Barcelona for å redde et gissel, sender Kenneth henne straks videre til Dublin på et annet oppdrag. Der slår hun seg sammen med den sofistikerte og sjarmerende agenten Paul. Når oppdraget skjærer seg og Mallory oppdager at hun er ført bak lyset, må hun benytte seg av alle sine ferdigheter, triks og evner for å unnslippe en internasjonal klappjakt, komme seg tilbake til USA, beskytte familien og få hevn over dem som har lurt henne.

Fra den Oscar-belønnede regissøren Steven Soderbergh kommer nå Haywire, der kampsportstjernen Gina Carano spiller Mallory Kane, en alfakvinne trent til å briljere som spesialagent med alle evnene, lovlige eller ei, som yrket krever. Blant de øvrige skuespillerne i Haywire finner vi Ewan McGregor som Mallorys sjef Kenneth, sjef for det Blackwater-lignende selskapet hun jobber for; Michael Fassbander som Paul, partneren hennes i Dublin som tvinger henne til å dra på rømmen; Channing Tatum som Aaron som jobbet med henne under den vellykkede gisselredningen i Barcelona; Antonio Banderas som Rodrigo, kontaktmannen i Barcelona; Bill Paxton som faren til Mallory, en eks-marineinfanterist hvis hjem blir forvandlet til åsted for Mallorys hevn; og Michael Douglas som Coblenz, en gåtefull amerikansk myndighetsperson.