if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_11387_R_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-beale_stills_round_1__2.21.1.T_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_05520_RC_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-beale_stills_round_1__1.72.1.T_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_04254_RC_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_01405_R_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_00971_R_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_PR_STILLS__3.2.1_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_11669_R_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_13452_R_rgb.jpg if-beale-street-could-talk-swat-IBSCT_PR_STILLS__2.25.2_rgb.jpg

If Beale Street Could Talk

  • Drama
  • 9 år
  • 1 t. 59 min.
If Beale Street Could Talk
Laster programmet..
Trust love all the way
Originaltittel: If Beale Street Could Talk
Regi: Barry Jenkins
Skuespillere: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, Colman Domingo, Teyonah Parris etc.
Nasjonalitet: USA
Originalspråk: engelsk
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Enkelte lite nærgående og kortvarige voldsinnslag gjør at denne filmen får 9-årsgrense.
Premiere: 8. februar

Fra regissøren av Moonlight kommer en av årets viktigste filmer basert på romanen av James Baldwin.

IF BEALE STREET COULD TALK er en tidløs og vakker kjærlighetshistorie som utspiller seg på 1970-tallet i Harlem. Tish er 19 år og Fonny er 22 år. De har vært venner siden barndommen, er nå forlovet og drømmer om en fremtid sammen. Drømmene går i knus når Fonny blir arrestert for et lovbrudd han ikke har begått. Tish, sammen med hennes foreldre, prøver desperat å bevise hans uskyld mens hun er gravid med deres første barn.

IF BEALE STREET COULD TALK hedrer forfatterens roman på beste vis og er en kjærlighetshistorie kantret av rasisme og urettferdighet, samtidig som den viser hvordan det menneskelige og kjærligheten trosser alt og holder ut.