Long Shot_still_print.jpg Long Shot_still_print.jpg Long Shot_still_print.jpg Long Shot_still_Aleksander Skarsgård og Charlize Theron.jpg Long Shot_still_Seth Rogan og Charlize Theron.jpg

Long Shot

  • Komedie
  • 12 år
  • 2 t. 5 min.
Long Shot
Laster programmet..
Denne filmen kan sees på kino til 50% for
- medlemmer
Les mer
Regi: Jonathan Levine
Skuespillere: Seth Rogen, Charlize Theron, Alexander Skarsgård, Andy Serkis, O'Shea Jackson Jr. , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Originalspråk: engelsk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne komedien inneholder scener med seksualisert dialog og rusbruk som kan virke forstyrrende på barn. Filmen får derfor 12-årsgrense.
Premiere: 3. mai

Charlotte Field (Charlize Theron) er en av verdens mest innflytelsesrike kvinner. Smart, sofistikert og vellykket, med et talent for det meste. Fred Flarsky (Seth Rogen) er en talentfull og frittalende, men mislykket, journalist med selvdestruktiv atferd. De to har ingenting til felles, bortsett fra at hun var hans tidligere barnevakt og første ungdomsforelskelse. Når Fred uforventet møter Charlotte igjen, sjarmerer han henne med humor og selvironi, og hans minner om hennes ungdommelige idealisme.

Når Charlotte forbereder seg til å stille som presidentkandidat ansetter hun Fred som taleskribent, på tross av mye misnøye hos hennes nærmeste rådgivere. Deres umiskjennelige kjemi fører til en intens kjærlighetsaffære, som vikles inn i en rekke farlige og bisarre hendelser.