LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg LordsOfChaos_still.jpg

Lords of Chaos

  • 18 år
  • 1 t. 57 min.
Lords_of-Chaos_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Det skulle handle om mørk og aggressiv musikk med sterkt antikristent budskap og lengsel etter døden. Snart ble det alvor.
Originaltittel: Lords of Chaos
Regi: Jonas Åkerlund
Skuespillere: Rory Culkin, Emory Cohen, Jon Øigarden, Jack Kilmer, Gustaf Hammarsten
Nasjonalitet: Sverige / Storbritannia
Originalspråk: engelsk
Aldersgrense: 18 år
Begrunnelse: Sterke voldsscener
Premiere: 22. mars

Norwegian Black Metal, satanisme, kirkebranner, selvmord, trusler og drap. Og et vanvittig mediehysteri. Mytene omkring Øystein «Euronymous» Aarseth, Varg «Greven» Vikernes, Pelle «Dead» Ohlin og hvordan Norsk Black Metal ble til og senere erobret verden, er like mange og like omfattende som musikksjangeren de skapte.

I regissør Jonas Åkerlunds filmversjon av hendelsene som skapte overskrifter i hele verden tidlig på 90-tallet, møter vi Euronymous og bandkompisene i The True Mayhem - Necrobutcher, Hellhammer og Dead, som jobbet med å lage verdens ondeste plate fra et hønsehus i Ski.

Albumet «De Mysteriis Dom Sathanas» anses fortsatt som tidenes Black Metal skive verden over.

Det skulle handle om mørk og aggressiv musikk med sterkt antikristent budskap og lengsel etter døden. Snart ble det alvor.