Diana Ross TK web

Diana Ross: Her Life, Love and Legacy

  • 1 t. 59 min.
Diana Ross: Her Life, Love, A Legacy
Laster programmet..
Den 26. mars fyller Diana Ross 75 og vi har gleden av å presentere en eksklusiv bursdagsvisning av "Live in Central Park", den ikoniske konserten fra 1983!
Premiere: 26. mars

Allerede som 14-åring dannet hun gruppen The Primettes, hvor tre av medlemmene senere utgjorde Motown-sensasjonen The Supremes. Gjennom 60-tallet kjempet The Supremes side om side med The Beatles om mest oppmerksomhet fra musikkbransjen og publikum. Ikoniske singler som Stop! In the Name of Love og You Can't Hurry Love forteller oss at Diana Ross, Mary Wilson og Florence Ballard var starten på noe stort for det som senere skulle bli til og forme soul- og popsjangeren i flere tiår.

Trioen skiftet navn til Diana Ross & The Supremes, og det var liten tvil om hvem den største stjernen i bandet var. Da The Supremes ble oppløst smalt startskuddet for en vellykket solokarriere for souldivaen Diana Ross. Ross forstod tidlig at for å markere seg selv som et unikt ikon måtte hun fremstå med stil og bli som poppens absolutte femme fatale - mystisk og glamorøs!

Ross ble i 1976 ble kåret til "Århundrets Kvinnelige Artist" av Billboard Magazine.

Diana Ross er ekstra godt kjent for det norske publikummet gjennom sitt ekteskap med Arne Næss Jr, en norsk forretningsmann og fjellklatrer. Fra 1986 til 1999 var paret gift og fikk to sønner.

Diana Ross - Live In Central Park
Den 21. juli 1983 skulle Diana Ross holde konsert i New Yorks Central Park. På grunn av dårlig vær måtte konserten avbrytes etter 45 minutter, og Ross inviterte publikum tilbake neste dag for ny konsert. Konserten den 22. juli begynner med at Ross hopper ut av backstage-traileren mens hun synger på I'm Coming Out og kamerateamet følger henne til scenen. Det anslås at rundt 1,2 millioner mennesker fikk med seg en av konsertene i Central Park!

Konserten er regissert av Steve Binder som også regisserte fjorårets Event Kino-hit, Elvis '68 Comeback Special som ble vist på over 60 kinoer og solgte nærmere 4000 billetter!

Steve Binder og Ross har samlet opp bildemateriale som aldri før har blitt sett og vi får hilsener fra Dianas sønner Evan og Ross samt døtrene Rhonda og Chudney mens den mest profilerte datteren Tracee Ellis Ross gir oss en lidenskapelig introduksjon til konserten og forklarer hvorfor konserten var en så stor og viktig hendelse.

I'm Coming Out, It's My House, Stop in the Name of Love, You Can't Hurry Love, Upside Down, Why Do Fools Fall in Love, Endless Love og Ain't No Mountain High Enough er blant sangene vi kan glede oss til i løpet av denne helaftenen med tidenes souldiva!