Journal 64 Journal-64_still_Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas Journal64_still Journal64_still_Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas Journal64_still_Nikolaj Lie Kaas Journal64_still_Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas Journal64_still_Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas Journal64_still_Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas Journal64_still_Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas

Journal 64

  • Thriller
  • 15 år
  • 1 t. 58 min.
Journal64_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Regi: Christoffer Boe
Skuespillere: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Fanny Leander Bornedal, Johanne Louise Schmidt, Birthe Neumann
Nasjonalitet: Danmark
Originalspråk: dansk
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Skildringer av seksuelle overgrep, draps- og voldshandlinger og drapsofre, gjør at denne filmen får 15-årsgrense.
Premiere: 12. april

Noen håndverkere gjør et uhyggelig funn i en eldre København-leilighet: bak en falsk mur i leiligheten sitter tre mumifiserte lik rundt et spisebord, og en ledig plass venter. Carl Mørck og hans assistent Assad i politiets Avdeling Q blir satt til å finne ut hvem mumiene er og hvem den fjerde plassen er tiltenkt. Carl og Assad går på jakt etter beboeren, og finner spor tilbake til den beryktede kvinneanstalten på Sprogø, der vanskjøtsel og medisinske eksperimenter med tvangssterilisering var en fast del av hverdagen for de innlagte, såkalt utuktige piker. Redslene på Sprogø er et tilbakelagt kapittel i Danmarkshistorien, men det dukker opp personer som sier at eksperimentene fortsatte helt opp til vår tid. Carl og Assad må vinne et kappløp mot tiden for å hindre flere mord og overgrep.