FJOLS TIL FJELLS_still3_POPPE_BLOM.jpg FTF_teaser_artwork Fjols til fjells Pressebilde 1 Fjols til Fjells Skuespillere   Fjols til Fjells regi Petter Holmsen FJOLS TIL FJELLS_still1_POPPE.jpg FJOLS TIL FJELLS_still4_BLOM_skype.jpg FJOLS TIL FJELLS_still4_BLOM_skype.tif FJOLS TIL FJELLS_still1_POPPE.tif FJOLS TIL FJELLS_still3_POPPE_BLOM.tif FJOLS TIL FJELLS_still10_BÅRD_hytta.tif

Fjols til Fjells

  • Komedie
FTF_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Alt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells
Regi: Petter Holmsen
Skuespillere: Herbert Nordrum, Bjarte Hjelmeland, Christian Skolmen, Nils Vogt, Anette Hoff , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Premiere: 21. februar

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!