Camorraens barn

  • Action / Drama / Gangsterfilm
  • 15 år
  • 1 t. 45 min.
Int'l plakat
Laster programmet..
"Camorraens prominente plageånd" Ny Tid
Originaltittel: La paranza dei bambini
Regi: Claudio Giovannesi
Skuespillere: Francesco Di Napoli, Artem Tkachuk, Alfredo Turitto, Viviana Aprea, Valentina Vannino , m.fl.
Nasjonalitet: Italia
Originalspråk: italiensk
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Antatt sensur
Premiere: 8. november

"Camorraens barn" er filmen om hvordan en ungdomsgjeng så sitt snitt til å ta over et helt nabolag fra den lokale mafiaen, da alle deres ledere ble arrestert. Det gikk bra en stund, men så...

Seks gutter raser på scootere gjennom de smale gatene i Sanità-området i Napoli. Nicola og gjengen hans er fryktløse slyngler, alltid på jakt etter penger i likhet med de virkelige gangsterne de ser opp til. De øver på maskingevær-skyting på byens hustak, dealer dop og nøler ikke med å bruke våpen for å kontrollere nabolaget. Nicola øyner plutselig en mulighet for å få guttegjengen for alvor til topps i miljøet og utfordrer en av de gamle bossene. Men, den som regjerer i dag, kan godt være død i morgen. Når så kjæresten gjør at Nicola havner i kryssilden mellom frontene, blir han tvunget til å ta et valg.

Camorra-eksperten Roberto Saviano (Gomorrha, 2006) skrev manus etter sin egen bok, sammen med Maurizio Braucci og Claudio Giovannesi. Filmen gir et sjokkerende portrett av en yngre generasjon, som lever i en tilstand av permanent krig.