Quick_Jonas Karlsson og David Denick_still.jpg Quick_Jonas Karlsson og David Denick_still.jpg Quick Quick_Jonas Karlsson og Alba August_still.jpg Quick_Jonas Karlsson og Alba August_still.jpg Quick_David Denick_still.jpg Quick_David Denick_still.jpg

Quick

  • Drama / Thriller
  • 15 år
  • 2 t. 11 min.
Quick_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Denne filmen kan sees på kino til 50% for
- medlemmer
Les mer
Bygget på den fascinerende og sanne historien om Thomas Quick
Regi: Mikael Håfström
Skuespillere: Suzanne Reuter, David Dencik, Jonas Karlsson og Alba August
Nasjonalitet: Sverige
Originalspråk: svensk
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Denne filmen har enkeltscener med angstskapende virkemidler og realistiske skildringer av drapsofre. Filmen viser også sterke utbrudd som kan virke skremmende. Den får derfor aldersgrense 15 år.
Premiere: 27. september

QUICK er en nervepirrende historie om to journalister som gir alt i jakten på sannheten, et rettssystem i forfall og en løgner som slutter å lyve. En medrivende journalistisk thriller som bygger på den fascinerende og sanne historien om en av Nordens største rettsskandaler.

QUICK forteller historien om journalistene Hannes Råstam og Jenny Küttim, som på egenhånd bestemmer seg for å undersøke løgnene som felte den antatte seriemorderen Thomas Quick. Besatt av å finne sannheten, bestemmer de seg for kommet til bunns i det kompliserte saken. Jo dypere de graver, jo mer motstand møter de, og jo mer sjokkerende viser løgnene seg å være.