CELLE_QUE_VOUS_CROYEZ_Photo_4®Diaphana_Films.jpg CELLE_QUE_VOUS_CROYEZ_Photo_1®Diaphana_Films.jpg CELLE_QUE_VOUS_CROYEZ_Photo_7®Diaphana_Films.jpg CELLE_QUE_VOUS_CROYEZ_Photo_3®Diaphana_Films.jpg

Forført

  • Drama
  • 9 år
  • 1 t. 42 min.
Forført
Laster programmet..
Kjærlighet i verdensvevens tid
Originaltittel: Celle que vous croyez
Regi: Safy Nebbou
Skuespillere: Juliette Binoche, Nicole Garcia, François Civil, Marie-Ange Casta, Guillaume Gouix
Nasjonalitet: Frankrike
Originalspråk: fransk
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Filmen har en utrygg stemning og inneholder enkelte dramatiske scener, deriblant en ulykke. Den får derfor aldersgrense 9 år.
Premiere: 4. oktober

For å spionere på elskeren Ludo, lager 50 år gamle Claire en falsk profil i sosiale medier og blir Klara, en nydelig 24-åring. Ludos kamerat Alex blir umiddelbart interessert i Klara, og Claire – fanget i sitt alias – faller pladask for ham. Selv om forelskelsen utspiller seg i en virtuell verden, er følelsene som blomstrer opp berusende ekte.

FORFØRT er en fengslende historie hvor fantasi og virkelighet virvles inn i hverandre og overraskelsene lurer rundt hvert hjørne. I rollen som Claire briljerer Juliette Binoche både som forsmådd elskerinne med kjærlighetssorg og hodestups forelsket femtiåring. Hun skinner i denne forførende fortellingen om kjærlighet og begjær i internettets tidsalder.