And Then We Danced Levan_Akin.jpg 02_Film Shot_photographer Lisabi Fridell.jpg 01_Trio_photographer_Anka_Gujabidze.png 01_Trio_photographer_Anka_Gujabidze.jpg Film Shot 2_photographer Lisabi Fridell.jpg Film Shot 5_photographer Lisabi Fridell.jpg Film Shot 10_photographer Lisabi Fridell.jpg Film Shot 1_photographer Lisabi Fridell.jpg Film Shot 7_photographer Lisabi Fridell.tif Film Shot 8_photographer Lisabi Fridell.jpg

I morgen danser vi

  • Drama
  • 12 år
  • 1 t. 53 min.
I morgen danser vi
Laster programmet..
Dans med hjertet i hånden
Originaltittel: And Then We Danced
Regi: Levan Akin
Skuespillere: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili
Nasjonalitet: Sverige / Frankrike / Georgia
Originalspråk: georgisk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Enkelte lite nærgående seksuelle skildringer gjør at denne filmen får 12-årsgrense.
Premiere: 25. oktober

Merab er en dedikert og talentfull ung danser. Han danser georgisk nasjonaldans med sin partner Mary, og drømmer om en plass i nasjonalkompaniet. En dag snus tilværelsen hans opp ned. Det er den dagen karismatiske Irakli dukker opp og blir Merabs fremste rival, og hans største fascinasjon. Skal han følge hjertet og bryte med det konservative dansemiljøet, og dermed risikere å miste alt han har kjempet for?

I morgen danser vi var en av våre favoritter fra årets filmfestival i Cannes. Den er regissert av svensk-georgiske Levan Akin. Filmen er hans kjærlighetsbrev til Georgia – en film om å satse og tørre å være fri.