Stellan Skarsgård og Andrea Bræin Hovig Håp Andrea Bræin Hovig - Stellan Skargård. Forteller familien Andrea Bræin Hovig,  Daniel S F Sandbye, Alfred Vatne  Elli Muller og Andrea Bræin Hovig Venterom Andrea Bræin Hovig Skål Stellan Skarsgård Familiebilde Stellan Skarsgaard - Andrea Braein Hovig Andrea - Stellan

Håp

  • Drama
  • 9 år
  • 2 t. 5 min.
Håp
Laster programmet..
Denne filmen kan sees på kino til 50% for
- medlemmer
Les mer
Mandagsfilmen 18. november er en helt spesiell førpremiere på den norske perlen HÅP. Vi får besøk av regissør Maria Sødahl, som også er manusforfatter, og har basert denne filmen på sin egen historie. Hun intervjues av Kosmoramas direktør Silje Engeness etter filmen, og det vil også åpnes for spørsmål fra salen. Gå ikke gkipp av denne perlen av en film.
Originaltittel: Håp
Regi: Maria Sødahl
Skuespillere: Andrea Bræin Hovig, Stellan Skarsgård
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Denne filmen har en alvorlig tematikk og trist stemning, og inneholder scener med opprivende følelsesutbrudd. Filmen får derfor 9-årsgrense.
Premiere: 22. november

Filmen hadde verdenspremiere på Toronto Internasjonale Film Festival og fikk strålende mottakelse!

"A melancholy, highly satisfying drama" – Hollywood Reporter

Anja lever med samboeren Tomas i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet og for tidlig død. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Filmen er basert på regissørens selvopplevde historie.