Waves Waves

Waves

  • Drama
  • 12 år
  • 2 t. 16 min.
Waves
Laster programmet..
En skjellsettende film om hvordan små avgjørelser kan endre hele livsløp
Originaltittel: Waves
Regi: Trey Edward Shults
Skuespillere: Taylor Russell, Kelvin Harrison Jr., Alexa Demie
Nasjonalitet: USA
Originalspråk: engelsk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne filmen inneholder intense scener med sterke følelsesutbrudd, voldsinnslag og en skildring av et blodig drapsoffer. Filmen får derfor 12-årsgrense.
Premiere: 7. februar

Waves er en skjellsettende filmopplevelse om hvordan små avgjørelser kan eskalere og endre hele livsløp. En dominerende, men velmenende far, presser sønnen sin til å være en ener på alle områder. Men bildet av den perfekte kjernefamilien slår sprekker når sønnen begår en utilgivelig handling. Vi følger familien og omgivelsene deres mens de forsøker å gå videre med livene sine etter at det utenkelige har skjedd. Hvordan navigerer vi mennesker oss igjennom sorg, tilgivelse, glede og kjærlighet? Spesielt når situasjoner sjelden utspiller seg så svart-hvitt som det kan virke som. Waves gir oss et helt spesielt innblikk i alle de store følelsene som utgjør selve livet. En film som tar pulsen på dagens ungdomskultur, samtidig som den forteller mye om hvordan det er å være menneske i dag.

"Mesterlig drama med sterke etterdønninger " -Terningkast 6, Cinema
"Varmt, nært og hjerteskjærende drama som er nødt til å sette spor i envher som ser det - Terningkast 5, Filmpolitiet, P3

"Movies of this caliber come along seldom to never" - Variety
"A masterpiece that's hard to walk away from" - Roger Ebert
"Waves is a movie that takes rewarding chances" - Hollywood Reporter