Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-4-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-5-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-6-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-1-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-2-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-8-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-9-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julenissens datter 2 Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-7-Foto-af-Martin-Dam.jpg Julenissens datter 2 Julemandens-datter-2-3-Foto-af-Martin-Dam.jpg

Julenissens datter 2

  • Eventyr / Familiefilm / Barnefilm
  • 6 år
  • 1 t. 32 min.
Julenissens datter 2 JD2_70x100_Poster_NO_web.jpg
Laster programmet..
Et nytt juleeventyr for hele familien. Alle snakker norsk!
Originaltittel: Julemandens datter 2
Regi: Christian Dyekjær
Skuespillere: Ella Testa Kusk, Bertil Smith, Mia Lyhne
Nasjonalitet: Danmark
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Denne eventyrfilmen inneholder enkelte mørke og dramatiske scener. Filmen får derfor 6 års aldersgrense.
Premiere: 20. november

Helt nord på Grønland bor 12 år gamle Lucia sammen med moren og faren (som er mest kjent som julenissen). Lucia er den første jenta noensinne som går i nisseklassen på den internasjonale Juleskolen.
Alle er samlet for å overvære at julegave-maskinen startes for å produsere årets gaver, men den virker ikke. Lucias beste venn, Oscar, anklages for å ha stjålet Kong Vinters magiske krystall, som gir drivstoff til maskinen. Lucia er skråsikker på at Oscar er uskyldig og fast bestemt på å bekjempe urettferdighet rømmer hun og Oscar for å finne den virkelige tyven.

Dette er en frittstående oppfølger til suksessen fra 2018. PS: I filmen snakker alle norsk!