Sangklubben-9.jpg Sangklubben Sangklubben-10.jpg Sangklubben-6.jpg Sangklubben-7.jpg Sangklubben-3.jpg Sangklubben-1.jpg Sangklubben-4.jpg Sangklubben-5.jpg Sangklubben-8.jpg Sangklubben-2.jpg

Sangklubben

  • Komedie / Drama
  • 1 t. 50 min.
MilitaryWives_100%_Poster_70x100_NO.jpg
Laster programmet..
Varm og oppløftende, basert på en sann historie og med Kristin Scott Thomas i hovedrollen
Originaltittel: Military Wives
Regi: Peter Cattaneo
Skuespillere: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Jason Flemyng, Teresa Mahoney
Nasjonalitet: England
Originalspråk: engelsk
Premiere: 5. juni

For kvinnene på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringene store når mennene er ute i tjeneste. Blant dem er Kate (Kristin Scott Thomas) og sprudlende Lisa (Sharon Hogan), som tar initiativ til å arrangere fellesaktiviteter for å styre tankene over på noe annet.

Ideen om et sangkor vekker begeistring, skjønt det er noen uenigheter rundt sjanger. Kate elsker å synge flerstemt i et klassisk repertoar, men Lisa vil heller live det hele opp med poplåter der alle kan synge med.
En dag inviteres koret til å opptre i Royal Albert Hall, og for å klare å gjennomføre må alle legge uenighetene bak seg og samarbeide om å finne en felles melodi.
Sangklubben er en varm og oppløftende film, basert på en sann historie og regissert av Oscar-nominerte Peter Cattaneo, som sto bak ‘I blanke messingen’. Robbie Williams har skrevet musikk til filmen.