TheFarewell_ScreenPull_12_R.jpg TheFarewell_ScreenPull_13_R.jpg Selects 7.JPG _G4A0311.jpg TheFarewell_ScreenPull_19_R.jpg _G4A2126.jpg Selects 59.JPG Selects 18.JPG Group Table Final.jpg Selects 71.JPG TheFarewell_ScreenPull_05_R.jpg

The Farewell

  • Drama
  • 1 t. 40 min.
FARETHD-01_KeyArtDigital_RGB-FIN_R17.jpg
Laster programmet..
En herlig og rørende film, som faktisk er basert på en løgn!
Originaltittel: The Farewell
Regi: Lulu Wang
Skuespillere: Awkwafina, Shuzhen Zhao, X Mayo, Hong Lu, Hong Lin , m.fl.
Nasjonalitet: USA
Premiere: 13. mars

Den kritikerroste dramakomedien The Farewell av Lulu Wang, er en film som faktisk er basert på en løgn. Den handler om Billi, født i Kina og oppvokst i USA, som reiser til Changchun for å besøke bestemoren Nai Nai som ikke har lenge igjen å leve. Men akkurat det vet Nai Nai ingenting om. For å sikre at hun skal være lykkelig og fri for bekymringer i sine siste dager, har hele familien har bestemt seg for å holde det hemmelig, og iscenesetter et bryllup for å få samlet alle. Med en god løgn i sentrum blir dette et hjertevarmt og humoristisk møte mellom kulturer og familie – og en rørende historie om hvordan familiebånd kan være samlende og styrkende, ofte på tross av en selv.

The Farewell er basert på regissør Lulu Wangs egne opplevelser. Det er en sjarmbombe av en film som har sjarmert publikum verden over.

The Farewell kommer på kino i 2020, og har en fresh score på 99% på RottenTomatoes.