Oss to DEUX_13-V2CS.tiff Oss to DEUX_09.tif Oss to DEUX_10.tif Oss to DEUX_12.tif Oss to DEUX_17-V2CS.tiff Oss to DEUX_67.tif Oss to DEUX_116.tif Oss to DEUX_123.tif

Oss to

  • Drama
  • 9 år
  • 1 t. 36 min.
Oss to Oss to. Poster_Layout 1.jpg
Laster programmet..
Man er aldri for gammel for den store kjærligheten
Originaltittel: Deux
Regi: Filippo Meneghetti
Skuespillere: Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain
Nasjonalitet: Frankrike
Originalspråk: fransk
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Filmen inneholder partier med noe urovekkende stemning og korte dramatiske scener. Den får derfor aldersgrense 9 år.
Premiere: 28. august

Nina og Madeleine er naboer, men de er også lidenskapelige kjærester. Nina har alltid levd alene, mens Madeleine har to barn og barnebarn. Mannen hennes har gått bort. Nå kan hun endelig leve livet sitt til fulle. Men bare nesten. Hun har ennå ikke fortalt sine nærmeste at hun er forelsket.


Lidenskap og forelskelse er ikke forbeholdt de unge. Hjertet slutter ikke å banke heftig i møte med den rette, selv om alderen sier at man har nådd livets høst. Vi blir alle eldre, men vi nekter å bli gamle.

I rollene som Nina og Madeleine møter vi to av Europas fremste skuespillere. Nina spilles av tyske Barbara Sukowa som er kjent fra filmer av Fassbinder, Schlöndorff og von Trotta (Hannah Arendt). Martine Chevallier, en av Frankrikes fineste scenekunstnere, briljerer i rollen som Madeleine. Det formelig gnistrer av samspillet dem imellom.