Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø Alle må dø

Alle må dø

  • Skrekkfilm
  • 15 år
  • 1 t. 22 min.
Alle må dø
Laster programmet..
Hva om du ikke kan stole på noen inkludert deg selv
Originaltittel: Alle må dø
Regi: Geir Greni
Skuespillere: Viktoria Winge, Linni Meister, Veslemøy Mørkrid, Julia Schacht, Tinashe Williamson , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: 15 år
Begrunnelse: Filmen inneholder enkelte blodige og nærgående drapsskildringer. Den får derfor aldersgrense 15 år.
Premiere: 11. desember

Den unge venninnegjengen ser frem til å overraske sin gode venninne med et utdrikkingslag på en leid hytte i Nordmarka, langt fra naboer og den vanlige støyen fra byen. Den kommende bruden blir «kidnappet» og festen er i gang.

Temaet for utdrikkingslaget er skrekkfilm, og komiteen har gjort klart et skummelt program for helgen sammen med den kommende bruds forlovede og flere ekskjærester. Etter hvert innser de at deres fantasi ikke var i nærheten av det helgen faktisk skulle bringe, og det utvikler seg raskt til en kamp på liv og død.
Filmskaperen klarer å sette stemninga tidlig og selv i rolige perioder kjenner man at det ligger noe udefinerbart på lur. Du vet at det kommer bare ikke når. Og filmen lever så til de grader opp til tittelen, på samme tid som det ikke er slik du tror. Dette er en film du bør se før gjengen samles på hytta igjen, om du tør….