Dianas bryllup Pål Sverre Hagen og Marie Blokhus i Dianas bryllup Dianas bryllup Pål Sverre Hagen og Marie Blokhus i Dianas bryllup Dianas bryllup Jannike Kruse og Marie Blokhus i Dianas bryllup Dianas bryllup Ine Willmann og Nader Khademi i Dianas bryllup Dianas bryllup Olav Waastad, Pål Sverre Hagen og Jannike Kruse i Dianas bryllup Dianas bryllup Dianas bryllup

Dianas bryllup

  • Komedie
  • 12 år
  • 1 t. 37 min.
Dianas bryllup DB_Kritikker_A4.jpg
Laster programmet..
Denne filmen kan sees på kino til 50% for
- medlemmer
Les mer
Årets store norske komedie! Bli med og feire den altoppslukende kjærligheten!
Originaltittel: Dianas bryllup
Regi: Charlotte Blom
Skuespillere: Marie Blokhus, Pål Sverre Hagen, Olav Waastad, Jannike Kruse, Ine Willman , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Denne filmen har enkelte partier med utrygg stemning, følelsesutbrudd og skildringer av samlivskonflikter som antas å kunne virke urovekkende på 9-åringer. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.
Premiere: 11. september

Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.

Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer.
Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli.