Alva og Regnbuedragen Alva filmweb 01.psb.png

Alva og Regnbuedragen

  • Eventyr / Familiefilm / Barnefilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 26 min.
Alva og Regnbuedragen
Laster programmet..
To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra.
Regi: Oleksandr Klymenko
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Filmen inneholder kortvarige "bø-effekter" og litt spennende elementer. Da disse foregår i en trygg ramme, blir filmen tillatt for alle.
Premiere: 16. april

To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra for hjelp.

Dette blir starten på en spennende og farefull reise mot fjellet der regnbuedragene bor, med opplevelser som står i kø underveis. Noen får et ublidt møte med gamle kjente og noen får nye venner. De er likevel aldri alene. En ond trollmann er stadig på jakt etter dem, og feen de er sammen med er helt uten magi. Hvordan kan de stoppe trollmannen og hjelperne hans?

Dette er en spennende og underholdende film for hele familien.