Et glass til Et glass til 005-Druk-Mads-Mikkelsen-Maria-Bonnevie-Photo-Henrik-Ohsten.jpg Et glass til 001-Druk-Mads-Thomas-Magnus-Lars-Photo-by-Henrik-Ohsten.jpg Et glass til 004-Druk-Mads-Mikkelsen-Photo-Henrik-Ohsten.jpg Et glass til 006-Druk-Thomas-Bo-Larsen-Photo-Henrik-Ohsten.jpg Et glass til 002-Druk-Mads-Mikkelsen-Photo-By-Henrik Ohsten.jpg Et glass til 003-Druk-Mads-Mikkelsen-Photo-Henrik-Ohsten.jpg

Et glass til

  • Komedie / Drama
  • 1 t. 55 min.
Et glass til
Laster programmet..
Et morsomt og tankevekkende drama om vennskap, frihet og alkohol
Originaltittel: Druk
Regi: Thomas Vinterberg
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie , m.fl.
Nasjonalitet: Danmark
Originalspråk: dansk
Premiere: 23. oktober

Fire lærere og venner bestemmer seg for å teste Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet.

Teorien er at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten bedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles, opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser.

ET GLASS TIL er et morsomt, rørende, livsbejaende og tankevekkende drama om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol.

Filmen har et stjernelag av danske skuespillere ledet an av Mads Mikkelsen, i hans første danske film siden JAKTEN av samme regissør.