Uten filter Uten filter Uten filter Uten filter Uten filter Uten filter Uten filter Uten filter Uten filter

Uten filter

  • Dokumentar
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 13 min.
Uten filter Uten Filter - Plakat
Laster programmet..
En forfriskende ærlig og usensurert film om hvordan det er å være ung i 2020
Originaltittel: Uten filter
Regi: Lars-Ingar Bragvin Andresen
Skuespillere: Franz, Denise, Kaja, Andrea, Hannah , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å virke skadelig på barn, og den blir derfor tillatt for alle.
Premiere: 12. mars

Hvordan er det å være ung i 2020? Det er et spørsmål det ikke finnes noe fasitsvar på, men i dokumentarfilmen UTEN FILTER gir syv ungdommer og ett rockeband fra Moss et innblikk i hverdagens oppturer og nedturer. Mellom april 2019 og mai 2020 har Franz (15), Denise (13), Kaja (17), Andrea (16), Hannah (13), Zabi (17), Marthe (17) og guttene i bandet Vrengt filmet livene sine, og publikum møter dem både hjemme på soverommet, på fest, audition, bandøving, kickboxingstevne, bursdagsfeiring, nyttårsaften – og i koronakarantene.

Noen av ungdommene behersker videodagboksjangeren til fingerspissene, andre betroelser er mer stream-of-consciousness-aktige, men alle bidragene har det til felles at de forteller hvordan det er å være tenåring i dag uten innblanding fra bedrevitende voksne. UTEN FILTER er en åpenhjertig og usminket dokumentar om drømmer, fremtidsplaner, vennskap, ensomhet, kjærlighet, usikkerhet, identitet og alle de andre dagligdagse og skjellsettende opplevelsene som hører tenårene til.