New Order New Order av Michel Franco New Order New Order av Michel Franco New Order New Order av Michel Franco New Order New Order av Michel Franco New Order Regissør Michel Franco New Order New Order av Michel Franco

New Order

  • Drama / Thriller
  • 1 t. 28 min.
New Order New Order - Internasjonal plakat
Laster programmet..
En dystopisk bryllupsfest i Mexico - satt til fem dager inn i fremtiden.
Originaltittel: Nuevo Orden
Regi: Michel Franco
Skuespillere: Naián González Norvind, Diego Boneta, Mónica Del Carmen, Fernando Cuautle, Darío Yazbek , m.fl.
Nasjonalitet: Frankrike / Mexico
Originalspråk: spansk
Premiere: 2021.04.32

I en fasjonabel residens i et av Mexico bys mest bemidlede strøk, er det duket for bryllup. Utenfor overklassens inngjerdede nabolag er samfunnet på sammenbruddets rand, og etter hvert finner de voldelige opptøyene vei inn i bryllupet, i form av en gruppe væpnede menn og kvinner som tar hele selskapet som gissel. Samtidig ser militæret sitt snitt til å utnytte krisen til å utvide sin makt, og mens bryllupet utvikler seg til en blodig klassekamp, vokser en ny og brutal samfunnsorden frem fra kaoset.

Michel Francos skarpe, spennende og ubehagelig realistiske nye film skildrer en dystopisk fremtid der den sosiale ulikheten har nådd et kritisk punkt hvor samfunnskontrakten ikke lenger oppfattes som gyldig – et scenario med åpenbare paralleller til vår egen verden. Slik blir det blodige bryllupet både et bilde på en global trend og en meksikansk stat som eksisterer i en permanent tilstand av destabilisert ubalanse. NEW ORDER er en hardtslående samfunnskritisk thriller fra regissøren av AFTER LUCIA, CHRONIC og APRIL’S DAUGHTER.