Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Mortal Kombat Stills Mortal Kombat

Mortal Kombat

  • Action / Eventyr / Fantasy / Sci-Fi
Mortal Kombat MK_A4_Skjerm.jpg
Laster programmet..
MORTAL KOMBAT er et eksplosivt kinoeventyr basert på videospillet med samme navn.
Originaltittel: Mortal Kombat
Regi: Simon McQuoid
Skuespillere: Jessica McNamee, Tadanobu Asano, Hiroyuki Sanada
Nasjonalitet: USA
Originalspråk: engelsk
Premiere: 18. juni

Her får vi følge Cole Young, en MMA-jager som pleide å bli slått for penger, og uvitende om arven hans - og hvorfor Outworlds keiser Shang Tsung har sendt sin beste kriger Sub-Zero, en Cryomancer, for å jakte på Cole. Redd for familiens sikkerhet, begynner Cole å lete etter Sonya Blade ved hjelp av Jax, som bærer den samme mystiske drage-taggen som Cole ble født med.

Snart befinner han seg i tempelet til Lord Raiden, en eldre gud og beskytter av Earthrealm, som gir tilflukt til de som bærer merket. Her trener Cole med de erfarne krigerne Liu Kang, Kung Lao og leiesoldaten Kano, for å forberede seg på kampen sammen med jordens beste mestere mot fiendene fra Outworld i en kamp med høye innsatser for universet. Men vil Cole bli satt på prøve hardt nok til å låse opp arcanaen sin - den enorme styrken i hans sjel - i tide nok til ikke bare å redde familien, men også stoppe Outworld en gang for alle?

Filmen er regissert av den prisbelønte australske kommersielle regissøren Simon McQuid og produsert av James Wan (Conjuring-filmene og "Aquaman"), Todd Garner ("Into the Storm", "Tag"), McQuoid og E. Bennett Walsh (" Men in Black ").: International," "The Amazing Spider-Man 2").