Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 4.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 2.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 1.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 9.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 5.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 8.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 7.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 10.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 3.jpg Siste streif av kjærlighet IMAGE 23 Walks 6.jpg

Siste streif av kjærlighet

  • Komedie / Drama / Romantikk
  • 1 t. 42 min.
Siste streif av kjærlighet
Laster programmet..
Forelskelse kjenner ingen alder
Originaltittel: 23 Walks
Regi: Paul Morrison
Skuespillere: Dave Johns, Alison Steadman
Nasjonalitet: England
Originalspråk: engelsk
Premiere: 30. april

Dave (Dave Johns) og Fern (Alison Steadman) møtes når de lufter hundene sine i en park i Nord-London. Vi følger de to på 23 turer med hundene, hvor de gradvis kommer nærmere hverandre og opplever hvordan romantikken blomstrer.
Men Dave og Fern har ikke vært helt ærlige mot hverandre, og deres fremtidige lykke er truet av hemmelighetene de har holdt tilbake.
Et hjertevarmt og inderlig komedie-drama om å finne kjærligheten i livets høst, som samtidig markerer den prisbelønte britiske forfatteren og regissøren Paul Morrisons comeback til det store lerretet. Morrison har tidligere regissert den Oscar-nominerte "Solomon and Gaenor" og dramaet "Little Ashes" med Robert Pattinson i hovedrollen som Savador Dalí.