Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny
Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

LEIE AV SAL

Trondheim Kino har saler som passer for enhver bedrift og mange ulike arrangementer! 

Fordelt på to kinosenter har vi til sammen 19 kinosaler, 8 på Prinsen Kinosenter og 11 på Nova Kinosenter. Størrelsen på salene varierer fra 29 til 423 seter.

Våre saler på Prinsen Kinosenter (pdf) (1, 7 og 8. er oppdatert siden bildet ble tatt)

Våre saler på Nova Kinosenter (pdf)

Leie av kinosaler passer både små og store bedrifter og er velegnet for kurs, konferanse, kick-off, lansering og andre arrangement. La kunder og ansatte synke ned i behagelige kinoseter og gi de en opplevelse de sent vil glemme på det store lerretet med det beste tekniske utstyret!

Vi tilpasser arrangementet etter deres behov og kan skreddersy opplegget etter deres ønsker. Vi har teknisk kunnskap og lang erfaring med å vise ønskede budskap på lerretet, og hjelper gjerne til med å sette rammen rundt deres besøk ytterligere med bruk av kinofoajeen vår, rød løper, musikk, bevertning osv.

Ønsker du å avslutte ditt arrangement med en film, er dette selvsagt mulig. Les mer bedriftsvisninger.

Pris og teknisk utstyr

Hos oss kan du leie en sal til priser fra kr. 2.500,-, alt etter tid på døgnet, størrelse på sal og fasiliteter i salen. Alle salene er utstyrt med videoprosjektor, og enkelte saler er spesielt tilrettelagt for bruk av PC, mikrofoner, lydutstyr og annet. Trondheim Kino er behjelpelig med å skaffe mer teknisk utstyr. Les mer om teknisk utrustning i våre saler.

Servering

I forbindelse med utleien kan vi være behjelpelig med mat, bestilt fra en av våre underleverandører. Dette inkluderer ofte pizza, baguetter, kaffe, te, mineralvann og kinogodt, eller annet etter deres ønsker.

Ved bestilling eller forespørsler send en mail til booking@trondheimkino.no eller ta kontakt med Trondheim Kino på Tlf: 73 80 88 00 (kl. 10:00-14:00, hverdager).

Velkommen som leietaker hos Trondheim Kino!

{{loaderText}}