Fakta om babykino

Se filmene alle snakker om - uten å tenke på barnevakt!

Ta med babyen på kino. Da er det lov å snakke, skrike, amme og pludre etter behov under forestillingen.

Fra og med 12. september vil babykino endre dag og kjøres hver tirsdag og hver torsdag kl. 13:00, med samme gode tilbud!

Vi legger til rette for barnestell og oppvarming av mat, og oppbevaring av barnevogn. Det er ordinær billettpris og du disponerer to seter.


For hvem?
Babykino er et tilbud til deg som voksen. Babyen du har med må være så liten at han/hun ikke forstår - eller følger med handlingen på lerretet. Babyen må være under 1 år.

Det er ikke adgang til å ha med seg barn over ett år dersom det er aldersgrense 9 år eller høyere på filmen som vises.


Stellerom
Disse vil du finne på handicap-toalettet, på dametoalettene i foajéen og på toalettet i 3. etasje (ved sal 8). Stellebord, vask og toaletter står til din disposisjon. Kontakt kinobetjeningen om du behøver hjelp.

Oppbevaring av barnevogn
Kinoverten vil se til at din barnevogn står trygt under forestillingen, og gi informasjon om hvor vognen skal plasseres. Ingen vogner må plasseres ved inngangen til salen eller i salen på grunn av brannforskriftene. Bærebager o.l. kan tas med inn i salen.

Lys og lydnivå
På babykino er det lov å snakke, hyle, skrike, le og gråte, slik barn ofte gjør. Kinolyden vil være litt lavere enn vanlig for ikke å skremme de minste. I tillegg kjøres visningen med litt lys i salen slik at det er enkelt å inn og ut av salen ved behov.