Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Velkommen til nye salkonsept!

Velkommen til våre flunkende nye salkonsept!

Vi er veldig stolte over å kunne presentere våre nye saler på Prinsen og Nova Kinosenter. Prøv de ut og finn din favoritt - hjertelig velkommen!


EPIQ: Den ultimate kinoopplevelsen

Velkommen til kino fra aller øverste hylle. I EPIQ-salene får du det største lerretet og den feteste lyden: Med Dolby Atmos-lyd fra alle vegger og tak omfavnes du av et mektig lydbilde som både høres og føles. EPIQ er rigget for de virkelig episke kinobegivenhetene!   

Nova 1 EPIQ

Dette er Trondheim Kinos storstue og premieresal. Denne ikoniske salen, kjent som Liv Ullmann-salen etter Trondheim og hele Norges filmdronning, er garantien for spektakulære filmøyeblikk. 

Her venter 433 komfortable seter, et gedigent 5 x 12 meter lerret og Dolby Atmos for førsteklasses kinolyd. En rå 4K-projektor med HFR (high frame rate) gir ekstremt virkelighetsnære bilder. Her får du rett og slett MER!   

Prinsen 5 EPIQ

Denne salen har luksuriøse lenestoler med elektrisk justerbar rygg og fotstøtte for maks komfort. Litt frossen? Her er det bare å skru på setevarmen. Salen har 4K HFR laserprosjektor med praktfull detaljrikdom og fargegjengivelse og Dolby Atmos lydsystem for den ultimate kinolyden. Gled deg til en unik kinoopplevelse på 5 x 12 meter lerret. 

Prinsen 5 EPIQ

Prinsen 5 EPIQ


Prinsen 6 EPIQ


I denne vakre salen får du ekstra komfortable seter i grom retrostil. De to beste radene har sofaer med egne bord. Perfekt for kinodaten!

Du får lyd og bilde fra øverste hylle med HFR, 4K og Dolby Atmos.  

Prinsen 6 EPIQ<br>

Prinsen 6 EPIQ


MAGIQ: Mer komfort, mer magi

Magiq-salene hos Trondheim Kino er innredet med rom for det lille ekstra. Len deg tilbake og nyt filmen i myke skinnseter med ekstra bredde og mye benplass. Alle setene har bord, perfekt for kinogodtet og popcornbegeret. Gled deg til en magisk kinoopplevelse med komfort i hovedrollen. 

Nova 6 MAGIQ

Nova 7 MAGIQ

Prinsen 4 MAGIQ


BOUTIQ: Glamorøs kinoluksus

BOUTIQ-salene rammer inn filmopplevelsen med helt egen luksus og atmosfære. Salene er innredet for deg som unner deg det lille ekstra, med flotte farger, seter i mykt velurstoff og puter for ekstra komfort. Velg mellom enkeltseter og tosetere – alle seter har eget bord. Lyd og bilde er selvsagt fra øverste hylle.

Invitér en date og bestill billetter – BOUTIQ blir en helt ny måte å nyte kino på. 

Nova 2 BOUTIQ

Nova 3 BOUTIQ

Nova 3 BOUTIQ<br>

Nova 3 BOUTIQ

{{loaderText}}